1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

 

Estuar Training - Unitatea Protejata autorizata conform legii - (Nr. Autorizatie 1332/26.06.2013) de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale Si Persoanelor Varsnice.

 

Estuar Training ofera servicii de pregatire profesionala (Training-uri, workshop-uri, Team Building-uri, etc.) oferind companiilor cu peste 50 de angajati un avantaj fiscal in baza legii 448/2006.

 

Conform legii 448 / 2006 care precizeaza la Art. 78 alin 2 ca orice angajator cu peste 50 de angajati are obligatia de a angaja persoane cu handicap în procent de 4%, SAU POATE OPTA pentru îndeplinirea uneia dintre urmatoarele obligatii:

 

- alin 3 lit a) sa plateasca lunar catre bugetul de stat o suma reprezentand 50% din salariul de baza minim brut pe tara inmultit cu numarul de locuri de munca in care nu au angajat persoane cu handicap;

 

- alin 3 lit b) sa achizitioneze produse sau servicii de la unitati protejate autorizate, pe baza de parteneriat, in suma echivalenta cu suma datorata la bugetul de stat in conditiile prevazute la lit. a).

 

Cu alte cuvinte daca nu angajati persoane cu handicap puteti cumpara de banii pe care ii datorati statului servicii de pregatite profesionala pentru compania Dumneavosta de la Estuar Training!

 

 

Care sunt beneficiile colaborarii cu Estuar Training prin redirectionarea fondului pe care trebuie sa îl platiti catre stat conform legii 448/2006 ?

 

•  Calitate superioara a serviciilor oferite

 

•  Echipa dedicata cu experienta

 

• Personalizarea tuturor serviciilor de pregatire profesionala solicitate în functie de nevoile companiei Dumneavoastra

 

• Achizitia Dumneavoastra de la unitatea noastra protejata poate influenta pozitiv imaginea publica a companiei pe care o reprezentati

 

• Prin achizitionarea de servicii de pregatire profesionala de la Estuar Training veti sustine locurile de munca ale personaleor cu probleme de santate mintala angajate in cadrul unitatii protejate.

 

 

Ce este o unitate protejata ?

 

 

O entitate comerciala ce isi desfasoara activitati cu scop lucrativ (ca orice companie obisnuita) dar care foloseste profitul obtinut pentru crearea de noi locuri de munca destinate persoanelor cu handicap. Conform Legii nr 448/2006 o unitate protejata autorizata este un operator economic de drept public sau privat, cu gestiune proprie, in cadrul careia cel putin 30% din numarul total de angajati cu contract individual de munca sunt persoane cu handicap.

 

 

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la tel. 0758.119.320 sau mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook LikeboxProfil LinkedIn

View Estuar Training's profile on LinkedIn